TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Yozgat Nakliyat 0533 818 78 41

Yozgat Nakliyat olarak tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. 
Nakliyat hzimetlerinde kurumsal kimlikle, garantili güvenli hizmet vermekteyiz. Profosyonel şoförler ve müşterilerimize özel nakliye danışmanlarız sayaseinde nakliye taleplerinize anında teklif ve nakliye hizmeti vermekteyiz.

Türkiye'nin her noktasına Nakliyat sevkiyatı yapılmaktadır.

Yozgat Nakliyat

Yozgat Nakliyat  Hizmetlerimiz,

  • Ağır Yük
  • Lowbed Yük
  • Gıda Yükü
  • Proje Yükü


İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, şehirler arası nakliyat, Yozgat Nakliyat nakliyat hizmetlerinde güven özveri ile piyasa koşullarına göre uygun araç fiyatlarla müşteri odaklı nakliyat hizmeti vermektedir.

Kendi araç filomuz ve özel çözüm ortaklarımız ile ;
İzinli araçlar ile şehirler arası ağır sanayi yükleriniz, endüstiriyel yükleriniz, konteyner yükleri  Türkiye' nin tüm bölgelerine güvenle ulaştırılmaktadır. 
Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmassınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Kurumsal Nakliyat Hizmetleri, Garantili, Sigortalı Taşımacılık

Yozgat Nakliyat Olarak; nakliyat hizmetlerimde özel danışmanızla ağır yük lowbed yük, parsiyel yük, gıda yükü gibi nakliye ihtiyaclarınız uygun fiyatlar ile anında teklif alabilir ve nakliye hizmeti talep edebilirsiniz.
Sıradışı hizmet felsemizle nakliye sektöründe hızla büyüyen araç filomuzla  İstanbul’dan Yozgat merkez ve ilçelerine  parsiyel ve komple siz degerli müşterilerimizin istekleri dogrultusunda  araç hizmeti vermekteyiz KAMYON /KIRKAYAK/TIR büyük küçük geniş ve öz mal araç filomuzla İstanbul Yozgat nakliye ambarı olarak hizmet vermekteyiz..

 Bir sanayi kenti olan hızla büyüyen  Yozgat’da üretici konumunda olan atölye ve fabrikalardan bazılarının ihtiyaçları durumunda  nakliyat  ve dağıtım hizmetlerinde anında hızla vermiş olduğumuz hizmeti ve kaliteyi uzun yıllardır yozgatta başarıyla sunmaktayız. Tecrübe deneyimlerimizle sürekli gelişmiş hizmet ağımızla   sizlere sunmuş olduğumuz güvenilir hizmet ve %100 müşteri memnuniyetidir

Sektörde lider firma vasfımızı koruyarak güvenilir adımlarla   gelinen ve degişkenlik gösteren lojistik sektöründe en iyi hizmeti  sunmaktadır.
Kalite anlayışımız ve profesyonel hizmet anlayışı ile siz değerli müşterilerimizin nakliyat taleplerini en hızlı şekilde karşılamaktır.
yozgat istanbul arası komple kamyon luk yüklerinizi günlük olarak istanbula hızlı ve sigorta yaptırarak sevkediyoruz.
modelli araçlarımız ve tecrübeli personelimizle sizlere hizmet için yozgat ta sizlerden telefon beklemeye devam ediyoruz.
tekstil palet ev eşyası ve mobilya taşınacak araçlarımız mevcuttur.
Yozgat nakliyat olarak yozgat a gelen tüm yüklere cevap verebilecek kapasitede olan Yozgat nakliyat her geçen gün kendini ekip olarak geliştirmektedir.
İç anadolu bölgesinden batıya giden hertürlü nakliye sorunlarında çözüm ortağı olan yozgat nakliyat la iletişime geçebilirsiniz.
Yozgat nakliyat kuruluşunu uzun yıllar boyunca her yıl birazdaha gelişerek teknolojiyle birlikte yol almıştır.
Tüm personelinden emin olan ve hiçbir sorunu çözümsüz bırakmayan yozgat nakliyat kendini kanıtlayan bir firma olduğunu kanıtlamıştır.

Yozgat Nakliyat Hizmetlerimiz
  • Yozgat Nakliyat Nakliye sektöründe çekirdekten yetişmiş ekibiyle aralıksız hizmet vermektedir.
  • Nakliyat firmamız her zaman ilk akla gelen firmadır ilk tercih edilendir.
  • Yozgat Nakliyat müşterilerinin memnuniyetini önemseyen ve bu anlamda çalışmalarını sürdüren köklü ve kurumsal bir firmadır.
  • Yozgat Nakliyat ile yükünüzü güven ve huzur içinde nakliyesini yaptırabilirsiniz.
  • Nakliyat firmamız hızlı ve kaliteli servisi garantileyen bir firma olarak çalışma sistemini de bu prensip üzerine şekillendirmiştir.
  • Yozgat Nakliyat müşterileriyle iletişim halinde olarak ve onları dinleyerek ve anlayarak müşterisinin isteklerini gözeterek hareket etmektedir.
  • Yozgat Nakliyat müşteri temsilcileriyle iletişime geçerek yükünüz hakkında bilgi verebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimizle yükünüzün ayrıntısını paylaştıktan sonra müşteri temsilcilerimiz size yükünüzün hacmine ve tonajına göre fiyatlandırma yaparak size iletmektedir. Sizlerin fiyata onay vermesi durumunda müşteri temsilcilerimiz araç takip sistemimiz sayesinde size en yakın ve yükünüz için en uygun aracın yönlendirmesini yapmaktadır sizlere yükünüzü fiyatlandırmak için ayrıca bir keşif ekibi göndermiyoruz. Bu şekilde de zamandan da tasarruf ederek hızlı servis imkânı sunuyoruz. Ayrıca Yozgat Nakliyat olarak müşterilerimizin sözü bizim için teminattır. Sizlerin verdiği bilgilere istinaden müşteri temsilcilerimiz fiyatlandırma ve araç yönlendirmesi yapar ve aynı rakamdan da teslimatı yapılır.
  • Yozgat Nakliyat geniş araç filosuyla sizlerin hizmetinde size hizmet için hazır beklemekte.





 
  • Tır   (Sal derse - Açık kasa - Kapalı kasa )
  • 40 ayak   ( Açık kasa -Kapalı kasa)
  • 10 Teker ( Açık kasa -Kapalı kasa)
  • Osuzu   (Açık kasa - Kapalı kasa )
  • Kamyonet ( Açık kasa -Kapalı kasa)
  • Lovbet
 
  • Yozgat Nakliyat müşteri temsilcileriyle 7/24 iletişim halinde olabilirsiniz müşteri temsilcilerimiz sizlere aracın konumu hakkında ve teslimat bilgisi hakkında bilgi vermektedir.
  • Müşteri temsilcilerimiz size araç bilgilerini ve şoför bilgilerini paylaşır ve sizlerinde yükünüzü takip etme imkânı sağlamaktadır.
  • Yozgat Nakliyat kolili çuvallı ve paletli parsiyel taşımacığı yapmaktadır aynı zamanda komple taşımacılık hizmeti vermektedir.
  • Yozgat Nakliyat parsiyel taşımacılığının yanı sıra ayrıca ev eşyası nakliyesinde de araç temini yapmaktadır araçlarımız kapalı kasadır günlük ve haftalık periyodik olarak sağlığa uygun temizliği yapılmaktadır. Ayrıca araçlarımız ev eşyasına uygun olarak tasarlanmıştır ev eşyası taşımacılığında araç teminin yanı sıra müşterimizin talebi doğrultusunda müşterilerimize hamaliye ambalajlama montaj ve kurulumda yapılabilmektedir ev eşyalarınızda komple araç ya da parsiyel olarak taşınabilir.
  • Yozgat Nakliyat yükünüzü ve eşyalarınızı da özel sigortada yaptırarak nakliyesini sağlayabilir yükleriniz güvenceye alınır.
YOZGAT NAKLİYAT OLARAK TAŞIDIĞIMIZ YÜKÜN FARKINDAYIZ 

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ ;

TEL : 0533 813 53 02
TEL : 0533 418 49 83
TEL : 0533 417 44 78
TEL : 0533 818 78 41


















 

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Yozgat Nakliyat Hizmetleri, Şehirler arası taşımacıkıkta sorunsuz kaliteli ve deneyimli, sigortalı personellerle güvenli taşımacılık yapmaktayız. Yozgat Nakliyat olarak Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.
    Yozgat ile tüm il ve ilçeler arası günlük sevkiyatımız vardır.

  • 0533 818 78 41

Sponsor Alanı0