TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Kayseri Nakliyat 0533 818 78 41

Kayseri Nakliyat olarak tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. 
Nakliyat hzimetlerinde kurumsal kimlikle, garantili güvenli hizmet vermekteyiz. Profosyonel şoförler ve müşterilerimize özel nakliye danışmanlarız sayaseinde nakliye taleplerinize anında teklif ve nakliye hizmeti vermekteyiz.

Türkiye'nin her noktasına Nakliyat sevkiyatı yapılmaktadır.

Kayseri Nakliyat

Kayseri Nakliyat  Hizmetlerimiz,

  • Ağır Yük
  • Lowbed Yük
  • Gıda Yükü
  • Proje Yükü


İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, şehirler arası nakliyat, Kayseri Nakliyat nakliyat hizmetlerinde güven özveri ile piyasa koşullarına göre uygun araç fiyatlarla müşteri odaklı nakliyat hizmeti vermektedir.

Kendi araç filomuz ve özel çözüm ortaklarımız ile ;
İzinli araçlar ile şehirler arası ağır sanayi yükleriniz, endüstiriyel yükleriniz, konteyner yükleri  Türkiye' nin tüm bölgelerine güvenle ulaştırılmaktadır. 
Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmassınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Kurumsal Nakliyat Hizmetleri, Garantili, Sigortalı Taşımacılık

Kayseri Nakliyat Olarak; nakliyat hizmetlerimde özel danışmanızla ağır yük lowbed yük, parsiyel yük, gıda yükü gibi nakliye ihtiyaclarınız uygun fiyatlar ile anında teklif alabilir ve nakliye hizmeti talep edebilirsiniz.
Kayseri Nakliyat Hizmetlerimiz ;
  • Kayseri Nakliyat ; 10 yıla aşkın süredir aktif olarak Türkiye'nin bütün bölgelerinde  hizmet vermektedir.
  • Kayseri  merkezli olduğumuz için Kayseri den Türkiyedeki bütün illere gönderi yapabilirsiniz.
  • Kayseri Nakliyat profosyonel hizmet sunarak nakliye sektöründeki olumsuzlukları ve aksilikleri  ortadan kaldırarak sizlere ekibiyle profosyonel hizmet sunmaktadır.
  • Nakliyat sektörü tamamen güvene dayalı bir sektördür.Bizler sizlere şeffaf bir hizmet sunarak,güvensizlik problemini ortadan kaldırıyoruz.
  • Müşteri temsilcilerimize 7/24 ulaşarak sipariş verebilir yada gönderiniz hakkında bilgi alabilirsiniz.Ayrıca yine sipariş ve fiyat onayı verdikten sonra, ikinci aşamada araç temini yapılır ve aracın bilgilerinde sizle paylaşılarak gönderinizin takibini sizlerde yapabilirsiniz.
  • Kayseri Nakliyat ;adresden adrese hizmet veren bir firmadır.müşteri temsilcilerimizle irtibata geçerek yükünüz hakkında detaylı bilgi vermeniz yeterli olup,müşteri temsilcilerimiz yükünüzün tonaj ve ebatına göre size en uygun aracın yönlendirmesini yapmaktadır.
  • Kayseri  Nakliyat geniş araç filosu ile her türlü yükünüze istinaden en uygun aracı yönlendirmesi yapabilir.Ve araç takip sistemimiz sayesinde size en yakın aracın yönlendirmesi yaparak zamandan da tasarruf ederek hızlı servis imkanı sunuyoruz.

 
  • Kayseri Nakliyat  komple tır,10 teker,40 ayak komple taşımacılığın yanı sıra konteynır taşımacılığı ,ev eşyası nakliyesi,  parça taşımacılığı da yapmaktadır.
  • Kayseri  Nakliyat her zaman ilk tercih edilen olmaktan onur ve gurur duymaktadır.Bun uda sizlerin memnuniyetinize ve olumlu geri dönüşlerinize borçlu olduğunu da bilmektedir.Bizler sizleri velinimetimiz olarak görüyoruz. Bizim her zaman önceliğimiz sizlerin çıkarlarıdır.Bunu gerek size en yakın aracı göndererek zamandan tasarruf ederek ,gerek dönüş araçlarına yükünüz verecek şekilde organize ederek maliyetten kar ederek,gerekse yükünüze ve eşyanıza en uygun aracı yönlendirerek yükünüzün zarar görmemesini sağlayarak yapmaya çalışmaktayız.
  • Kayseri Nakliyat ;kurumsal taşımacılıkta yapmaktadır.Kurumsal taşımacılık hizmetimizde karşılıklı sözleşme yapılarak tarafların hakları  gizli tutulmakta ve korunmaktadır.Bu şekilde fiyat sabitlenir ve sabit bir fiyat üzerinden çalışılır.
  • Firmamız aynı zamanda randevulu çalışmakta böylelikle  gününde ve saatinde araç yönlendirmesi yaparak  planlı şekilde hizmette sunarak.Sizlerinde planlı bir şekilde nakliyenizi yapmayı sağlar.
  • Bizim asıl gayemiz müşterilerimizin memnuniyetidir.Çalışmalarımızı da her zaman bu yönde geliştirmekte ve genişletmekteyiz.
  • Müşteri temsilcilerimiz ve ekimiz tamamen bu mantıkla çalışmalarını sürdürmektedir.
  • Kayseri  Nakliyat  ev eşyalarınızın nakliyesinde kapalı kasa araçlar tercih etmekte ve ev eşyası için gönderilen araçlarımız ev eşyasına uygun  olarak dizayn edilmiştir.Ve her hafta hijyenik olarak iç dış yıkama yapılmaktadır.Bu sayede ev eşyalarınız hijyenik ve kapalı kasa araçlarla muhafazalı bir şekilde nakliyesi sağlanmaktadır.
  • Kalitemizi sizler sunmuş olduğumuz servisimizle tescilleyerek,sizlerin memnuniyetini kazanarak kendi adımıza en iyi reklamı yapıyoruz.Çünkü bizim reklamımızı en iyi bizim herşeyden önde gördüğümüz müşterilerimiz yapmaktadır.
  • Kayseri Nakliyat ;yükünüzün teslim aşamasından itibaren size müşteri temsilcilerimiz vasıtasıyla sürekli bilgilendirme yapmakta ve teslimat yapıldığında sizlere bilgi vermektedir.Yükünüzün teslim edildiğinde aynı şekilde tarafınıza teslimat bilgisi verilmekted
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ ;

TEL : 0533 813 53 02
TEL : 0533 418 49 83
TEL : 0533 417 44 78
TEL : 0533 818 78 41







 

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Kayseri Nakliyat Hizmetleri, Şehirler arası taşımacıkıkta sorunsuz kaliteli ve deneyimli, sigortalı personellerle güvenli taşımacılık yapmaktayız. Kayseri Nakliyat olarak Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.
    Kayseri ile tüm il ve ilçeler arası günlük sevkiyatımız vardır.

  • 0533 818 78 41

Sponsor Alanı0