TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Kars Nakliyat 0533 818 78 41

Kars Nakliyat olarak tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. 
Nakliyat hzimetlerinde kurumsal kimlikle, garantili güvenli hizmet vermekteyiz. Profosyonel şoförler ve müşterilerimize özel nakliye danışmanlarız sayaseinde nakliye taleplerinize anında teklif ve nakliye hizmeti vermekteyiz.

Türkiye'nin her noktasına Nakliyat sevkiyatı yapılmaktadır.

Kars Nakliyat

Kars Nakliyat  Hizmetlerimiz,

  • Ağır Yük
  • Lowbed Yük
  • Gıda Yükü
  • Proje Yükü


İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, şehirler arası nakliyat, Kars Nakliyat nakliyat hizmetlerinde güven özveri ile piyasa koşullarına göre uygun araç fiyatlarla müşteri odaklı nakliyat hizmeti vermektedir.

Kendi araç filomuz ve özel çözüm ortaklarımız ile ;
İzinli araçlar ile şehirler arası ağır sanayi yükleriniz, endüstiriyel yükleriniz, konteyner yükleri  Türkiye' nin tüm bölgelerine güvenle ulaştırılmaktadır. 
Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmassınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Kurumsal Nakliyat Hizmetleri, Garantili, Sigortalı Taşımacılık

Kars Nakliyat Olarak; nakliyat hizmetlerimde özel danışmanızla ağır yük lowbed yük, parsiyel yük, gıda yükü gibi nakliye ihtiyaclarınız uygun fiyatlar ile anında teklif alabilir ve nakliye hizmeti talep edebilirsiniz.



        Kars Nakliyat 25 sene önce hizmet sektörüne küçük bir kamyonetle giriş yapmış geçen süre zarfında araç filosunu 20 adet olarak artırmış bir firmadır.
Türkiye‘nin birçok ilin de şubeleri bulunan firmamız siz değerli müşterilerimize her zaman en kaliteli hizmeti en uygun rakamlarda sunmayı amaçlamıştır.
Kars Nakliyatın araç filosundan bahsetmek gerekirse; 20 öz mal araçlarımız vardır bunlar kısmen tır,10 teker, kamyonet ve 10 tekerdir. Ayrıca anlaşmalı olduğumuz 10 adet araç firması bulunmaktadır bunun yanı sıra AĞIR NAKLİYAT talepleriniz için de anlaşmalı olduğumuz lovbet firmaları bulunmaktadır.
Buyurun gelin KARS NAKLİYATI hep beraber tanıyalım;


  ☛☛  ADRESTEN ADRESE TESLİM:    Malzemenizin cinsi ister çok küçük ister çok büyük olsun tonaj fark etmeksizin kapınızdan alıp yine vereceğiniz adrese teslim olur.

  ☛☛  KOMPLE ARAÇ HİZMETİ       :   Tek araçta yine tek müşterimizin emaneti olması sistemidir. Bu hizmetimiz genelde müşteri talebine göre şekil alır acil teslim olması gereken malzemeleriniz için ve ya tam araç gereken malzemeleriniz için geliştirdiğimiz bir hizmet şeklidir.

  ☛☛  PARSİYEL TAŞIMACILIK HİZMETİ: Bu sistemimiz tamamen tecrübeye dayalı bir hizmettir aksi takdirde malzemelerinizin kaybolması, kırılması ve ya dökülmesi gibi birçok sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Uzun yılların bizlere kazandırmış olduğu tecrübelere dayanarak bu hizmetimizi sonuna kadar layıkıyla yerine getirdiğimizi beyan edebiliriz. Bu sistemden bahsedecek olursak tek araçta bir çok müşterinin yükünün olması sistemidir, ama KARS NAKLİYAT olarak ayrıcalığımız tek araca en fazla 4 müşterimizin emanetini alıyoruz bu sayede daha temiz daha kaliteli ve daha güvenilir bir hizmet sunuyoruz.

  ☛☛  EVDEN EVE TAŞIMACILIK HİZMETI: KARS NAKLİYAT değerli müşterilerimizin tüm dilek ve şikayetlerini asla göz ardı etmez bizlere sonuna kadar güvenen değerli hemşerilerimizin isteği evden eve işine de girmemizdir bizlerde gereğini yerine getirerek bu görevi de 10 yıldır yapmaya başlamış ve kendimizi geliştirmekteyiz. İstek tek parça ister komple ev eşyanız olsun yalnızca eşya için ayrılmış olan kapalı kasa araçlarımızı yönlendiriyoruz. Bu araçlarımız her sevkiyat sonrasında gerekli temizliği yapılan araçlardır. Ev eşyalarınızın taşınması işleminde tamamen sizlerin talebine bağlı olarak eleman yönlendirmesi yapıyoruz yükleme, indirme ve paketleme için yine istemez iseniz sadece araç hizmetimiz de mevcuttur.

  ☛☛  AĞIR NAKLİYAT-LOVBET HİZMETİ : Bu sistem tır kasa içi ölçülerini ve tonajını aşan yükleriniz içindir yol, trafik belgeleri tamamen firmamız tarafından hazırlanmaktadır sizler sadece yük ölçülerini bizlere verin gerisini KARS NAKLİYAT halleder…



Ayrıca Kars Nakliyat tüm araçlarını 7/24 gprs cihazı ile izleyerek sizler araç talebinde bulunduğunuzda adresinize en yakın olanını yönlendiriyor.

Bütün bu saydıklarımız KARS NAKLİYATIN tamamen özetidir bizler hem ofis çalışanlarımız, hem sevkiyat uzmanlarımız ve hem de araç sürücülerimizle birer bütün halinde çalışıp amacımız sizlere en kaliteli ve en hızlı hizmeti sunmaktır.

Kars Nakliyat ayrıcalıklarını bizlerle çalışan firmalardan güçlü referanslarımızdan da öğrenebilir ve ya bizlerle çalışarak daha çok yaşayabilirsiniz, bunun için aşağıda ki numaralardan ulaşabilirsiniz…
 
                ☎ 0533 818 78 41     ☎ 0533 813 53 02   ☎ 0533 417 44 78   ☎ 0533 418 49 83

         UNUTMAYIN YÜKÜNÜZ NE OLURSA OLSUN;  EMANET ETTİĞİNİZ HER ŞEY BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR, VELİNİMETTİR… 

 

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Kars Nakliyat Hizmetleri, Şehirler arası taşımacıkıkta sorunsuz kaliteli ve deneyimli, sigortalı personellerle güvenli taşımacılık yapmaktayız. Kars Nakliyat olarak Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.
    Kars ile tüm il ve ilçeler arası günlük sevkiyatımız vardır.

  • 0533 818 78 41

Sponsor Alanı0