TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Mersin ambarı 0533 813 53 02

Mersin ambarı ndan tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese telim edilir.

Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.

Mersin ambarı  Hizmetlerimiz,
İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, özel eşya yük, proje yük; paletli, Koli , vb. yük taşıma hizmetleri.

Geniş araç filosuyla en güvenilir ve en hızlı taşımacılığı; Sanayi, endüstiriyel ve potansiyel tüm yükleri Türkiye' nin tüm uç; noktalarına kadar gerçekleştirmektedir Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmassınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Yurt içi   Nakliyat Taşımacılığı. Şehirler arası  taşımacılıkta hizmet vermekteyiz..
Mersin ambarı Olarak 81 iline ambar yükü, ağır yük, parsiyel yük, lowbed yük nakliyat hizmetlermizden faydalanmak için telefon ile ulaşmanız yeterlidir.

Mersin Ambar Hizmetleri
Mersin ve ilçelerinden  7 / 24 Tüm Türkiye ye hizmetimiz olmakla beraber Tüm Türkiyenin il ve ilçelerinden sevkiyatlarımız bulunmaktadır.
Hizmetlerimiz adresten adrese olmakla beraber malzemeleriniz en geç 2 gün içinde teslim olmaktadır.
Komple tır-kamyon-kamyonet ve ya parça yük olarakta çalışmaktayız ayrıca yükünüz hazır olduğunda aynı gün gelip teslim alabiliriz.
Araç bilgilerimizi müşteriyle paylaşarak böylelikle daha kolay iletişim sağlamış oluyoruz.
Müşteri hizmetlerimizden istediğiniz an arayıp bilgi sağlayabilirsiniz. Her zaman müşteri memnuniyeti önemlidir. Biz işimizin en iyisini yapmayı amaç edindik. Sizlerde güvenilir bir nakliyat arıyorsanız Mersin ambarı her zaman hizmetinizdedir. 
Aynı anlaştığımız tarihde anlaştığımız fiyatta ve her aşamamızda müşteri ile sürekli iletişim halinde olan bir firmayız.
Taşımalarımızı güvenilir bir araç filosuna emanet etmenin rahatlığını Mersin ambarı ile deneyimleyebilirsiniz.
Amacımız siz değerli müşterilerimizin çalışma ortamını hazır hale getirmektir.
Hizmet anlayışı ile müşterisine saygısı kendisini güven ve memnuniyet ölçüsünde %100 sevdirmiş, piyasa işini düzgün yapan itibarlı bir firma olarak kendisini sevdirmiştir.
MERSİN AMBARI lider firması olan firmamızı tercih etmenizi kesinlikle eşyalarınızın ve sizin güvenliğiniz için öneririz.
Eşyalarınız için güvenilir rutubetsiz temiz eşya depolarımız mevcuttur. MERSİN AMBARI depolama sorumluluğu altındadır.
Ürünlerinizi fabrikalarınızdan yada deponuzdan alıyoruz ve verdiğiniz adrese en güvenilir biçimde teslim ediyoruz.
Türkiye'nin bir çok bölgesinde günlük ve haftalık seferlerimiz vardır.
Komple yükleriniz hiç bekletilmeden gece ve gündüz demeden yerine ulaştırılmaktadır.
81 il ve ilçelere günlük araçlarımızı göndermekteyiz.
Sektöründe hizmet anlayışına ayak uyduran ve aynı zamanda müşterilere en uygun fiyat tekliflerine sunan firmalar arasında ilk sırasında yerimizi almaktayız.
Müşterilerimiz yüklerin alınacağı adresi vermeleri halinde sorulan teslimat adresinize karşılık en uygun fiyat teklifini çıkarmaktayız.
Müşteri onayından geçen fiyat teklifi sonrasında araç yükleme adresinize gönderilecek yük alınır, aynı gün içerisinde çıkış yaparak İstanbul bölgelerine dağıtmalı olarak hizmet sunmaktadır.
Aynı zamanda İstanbul bölgelerinde bulunan araçlarının çıkış güzergahları'nın Türkiye'nin tüm il ve ilçelerine gönderilmektedir.
MERSİN AMBAR sektöründe MERSİN AMBAR firmaları, arasında en çok müşteri memnuniyetini sağlayan MERSİN AMBAR, firmamız sizlere parça, parsiyel, komple yük taşıma hizmetleri sunmaktadır.
Müşterisine ödemeleri konusunda çok büyük avantajlar tanımaktayız. Ödemeleri yükleme yerinde yada teslimat adresinde alıyoruz.
İstediğiniz gün istediğiniz adrese taşımacılık hizmetini vermekteyiz.
Huzurunuz ve güvenilir bir taşımacılık için MERSİN AMBARI seçiniz.
Siz değerli müşterilerimiz için en iyi biçimde hizmet vermekteyiz. Memnuniyetiniz için elimizden ne gelirse en iyisini yapıyoruz.
Nakliye firmamız sizler sayesinde üst kadamede biz sizler için en iyi şekilde hizmete önem verdik ve bu yüzden bügün taşımacılık dendiğinde akla gelen ilk firmayız.
Eşyalarınızı sigortalayarak götüreceğimiz adrese en uygun biçimde teslim ediyoruz hem sizin hemde eşyalarınızın güvenliği için MERSİN ambarını seçin.
Şehirler arası taşımacılık şehir içi Türkiyemizin bütün illerde hizmet vermekteyiz.
Şehir içi şehirler arası tır, kırk ayak, nakliye hizmetlerini sunmaktayız.
Firmamızın kendi özmal filosuyla gerçekleştirdiği komple yük nakliyesi hizmeti, Türkiye'nin tüm il ve ilçelerindeki kapsamaktadır, farklı büyüklük ve niteliklerde sevkiyat araçlarımız mevcuttur.
Firmamıza ait nakliye araçları, hafta'nın 6. günü boyunca Türkiye'nin bir çok noktasından konumlara düzenli olarak sevkiyat gerçekleşdirmektedir. Bu araçlarımızla, parsiyel taşıma taleplerinize cevap verebilmekteyiz.
Ürün depolama, ev eşyası depolama ofis malzemeleri depolama, fabrika atölye malzemeleri depolama vb. grup eşyaların malzemelerin depolanması hizmetleri verilmektedir.
Yıllardır edinmiş olduğumuz tecrübeyle; lojistik tanımı içerisine giren konularda siz müşterilerimizin çözüm ortağı olmaya yola çıktık.
Deneyimli uzman kadromuz ile firmamız, fabrikanıza ait tüm malzeme, ürün, ve her türlü maddi varlıklarımızın taşıma hizmetini sağlıyoruz.
Fabrika taşımacılık firmaları arasında işini en iyi yapan firma olduğumuzu iddia ediyoruz taşımamız sırasında herhangi sıkıntı yaşamayacağınızı garanti ediyor ve hizmetlerimizi bu doğrultuda yürütüyoruz.
Şirketimizin müşterilerimizin istediği doğrultusunda bir aracı komple doldurmak suretiyle sevk edeceği malzemeleri yine müşterilerimizin belirlediği gibidir.



İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ ;

TEL : 0533 813 53 02
TEL : 0533 418 49 83
TEL : 0533 417 44 78
WHATSAPP : 0533 818 78 41



 

Bağlantılar

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Mersin Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır.Tel :0533 813 53 02 | Aktarma olmadan istediğiniz adrese teslim edilir. Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.
    Mersin ambarı ve tüm illere günlük sevkiyatımız vardır.

  • 0533 813 53 02

Sponsor Alanı0