TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Samsun Ambarı 0533 813 53 02

Samsun Ambarı ndan tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese telim edilir.

Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.

Samsun Ambarı  Hizmetlerimiz,
İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, özel eşya yük, proje yük; paletli, Koli , vb. yük taşıma hizmetleri.

Geniş araç filosuyla en güvenilir ve en hızlı taşımacılığı; Sanayi, endüstiriyel ve potansiyel tüm yükleri Türkiye' nin tüm uç; noktalarına kadar gerçekleştirmektedir Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmassınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Yurt içi   Nakliyat Taşımacılığı. Şehirler arası  taşımacılıkta hizmet vermekteyiz..
Samsun Ambarı Olarak 81 iline ambar yükü, ağır yük, parsiyel yük, lowbed yük nakliyat hizmetlermizden faydalanmak için telefon ile ulaşmanız yeterlidir.

Samsun Nakliyat Ambarı  ;  20 senedir hizmet sektöründe zirve firma olarak yerini almış günden güne kendini geliştirmiş bir firmadır.
Samsun ambarı küçük bir kamyonetle bu sektöre girmiş 20 senedir araç filosunu büyütmüştür.
Kendi filomuz 20 araçtan oluşmaktadır aynı zamanda anlaşmalı olduğumuz birçok lovbet firması ve sözleşmeli firmalar bulunmaktadır.
Samsun ambarının vermiş olduğu hizmetleri şu şekilde inceleyebiliriz ;

✦✦ KOMPLE ARAÇ HİZMETİ : Tek araçta Tek müşterimizin malzemesinin olması sistemidir, istenildiği gün hızlı bir şekilde yüklenip hızlı teslimat için aynı gün çıkmaktadır araçta kesinlikle farklı müşterimizin malzemesi bulunmaktadır.Komple tır,10 teker,40 ayak ve ya kamyonet gönderimi yapılmaktadır.
 
✦✦ PARSİYEL TAŞIMACILIK HİZMETİ : Tek araçta bir çok ( en fazla 4 ) müşterimizin yükünün olması sistemidir; özel kodlama sistemiyle yükleme yapılır bu sayede herhangi bir karışıklığa mahal verilmez. Bu sistemle daha uygun maliyet arayışında olan müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Parsiyel taşımacılık her firmanın yapmış olduğu bir hizmet değildir yapılsa bile güven isteyen bir işlemdir bu konuda kendimize sonuna kadar güvendiğimizi belirtmekte fayda vardır..
 
✦✦ LOVBET-AĞIR NAKLİYAT HİZMETİ : Tır ölçülerine uymayan tonaj olarak tır tonajından ağır basan yükleriniz için geliştirdiğimiz sistemdir. Yol ve trafik belgeleri tamamen firmamız tarafından karşılanmaktadır. 7/24 Türkiye‘nin her bölgesinde sevkiyatlarımız mevcuttur.
 
✦✦ EVDEN EVE TAŞIMACILIK(KOMPLE) : Evden eve eşyalarınız için de çözümler üretmiş olan SAMSUN AMBAR yalnızca ev eşyalarınız için ayrılmış olan kapalı kasa ve her sevkiyat sonrasında temizliğe alınan özel araçlarını yönlendirmektedir.
İstediğiniz taktirde yükleme,indirme ve montaj için eleman yönlendirmiş olup istemediğiniz taktirde ise yalnızca araç hizmeti verebiliyoruz.
 
✦✦ EVDEN EVE PARSİYEL : Komple taşınmayıp tek parça gönderisi olan müşterilerimizide düşünüyoruz malzeminizin küçüklük ve ya büyüklüğün ayırt etmeksizin araç yönlendirmesi yapılabilir.
 
✦✦ DEPOLAMA :  SAMSUN AMBAR yalnızca taşımacılıkla sınırlı kalmayıp depolama işlemine de el atmıştır. Müşterilerimizin özel sebeplerine saygı duyarak ıstedığınız taktirde malzemenizi alıp aynı gün gönderi yapılmaması gibi şahsi durumlarda yardımcı olmak adına depomuzda istendiği zaman kadar bekletip yine talep ettiğiniz tarihte sevkini gerçekleştirebiliyoruz.


 
SAMSUN AMBARI  ; hizmet sektörünün gerektirdiğini elinden geldiğince her daim en iyisini yapmaya çalışan ve amaç edinmiş bir firmadır.
7/24 hizmet halinde olan firmamız : ofis danışmanlarımız ve sevkiyat uzmanlarımız araç çalışanlarımız ile bir bütün halinde olup müşteri memnuniyetini ön planda tutmuş sağlam bir ekiptir.


Bizlere her zaman ulaşabileceğiniz numaralarımız ;

   ✦✦ 0533 818 78 41
   ✦✦ 0262 644 98 10 ( KOCAELİ MERKEZ FİRMA )
   ✦✦ 0533 417 44 78
   ✦✦ 0533 418 49 83

 

Organize Nakliyat San. Tic.
ŞEHİRLER ARASI NAKLİYAT

www.organizenakliyat.com.tr
info@organizenakliyat.com.tr

 



 

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese teslim edilir. Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.
    Samsun Ambarı ve tüm illere günlük sevkiyatımız vardır.

  • 0533 813 53 02

Sponsor Alanı0