TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Rize Ambarı 0533 813 53 02

Rize Ambarı ndan tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese telim edilir.

Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.

Rize Ambarı  Hizmetlerimiz;

İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, özel eşya yük, proje yük; paletli, Koli , vb. yük taşıma hizmetleri.

Geniş araç filosuyla en güvenilir ve en hızlı taşımacılığı; Sanayi, endüstiriyel ve potansiyel tüm yükleri Türkiye' nin tüm uç; noktalarına kadar gerçekleştirmektedir Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmassınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Yurt içi   Nakliyat Taşımacılığı. Şehirler arası  taşımacılıkta hizmet vermekteyiz..

  Rize ambarı ; hizmet sektöründe 30 senesini geçirmiş tecrübeli bir firmadır.
  Yıllar önce kamyonetle kurduğumuz firmamızın şimdi ki hali ise 20 tane kendi öz mal aracımız ve dışarıdan anlaşmalı olduğumuz yine 20 araç ve yaklaşık 5 adet anlaşmalı olduğumuz lovbet şirketleri vardır.
  Senelerini bu sektöre hibe eden firmamız geçen her senede geçen her ay da kendini daha da geliştirmiş ve büyütmüştür.
Rize ambarı olarak Türkiye nin hemen hemen bir çok ilinde şubemiz bulunmaktadır.



     დდ Neden bizi tercih etmelisiniz ;

☛ Rize ambarı ; yükünüzün küçük ve ya büyük olmasına bakmaksızın malzemenizi adresten adrese almaktadır.
 
☛ Komple araç ve ya Parça yüklerinizi yırt etmeden en uygun araç yönlendirmesi yapılabiliyor.
 
☛ Ofis çalışanlarımız 7/24 araçlarımızı gprs cihazı ile izlemektedir bu sayede sizler aradığınızda size en yakın aracımızı yönlendiriyoruz.
 
☛ Rize ambarı olarak yapmış olduğumuz iş sadece taşımacılıkla sınırlı değil; depolama,stoklama vb hizmetlerinizi de üstleniyoruz ve hatta almış olduğumuz tüm malzemelerinizi özel kodlama sistemiyle alıp her hangi bir karışıklığa müsaade etmiyoruz.
 
☛ Rize ambarı talep ettiğinizde komple olarak; Tır,10 teker,40 ayak,kamyonet ve ya lovbet hizmeti sunmaktadır bunların yanı sıra azlık ve ya çokluk ayrımı gözetmeksizin parsiyel hizmetimiz de bulunmaktadır.
 
☛ Rize ambarı olarak bir diğer ayrıcalığımız da ev eşyalarınız için kapalı kasa özel araç sınıfımızın olmasıdır, her sevkiyat sonrası araç iç ve dış temizliği yapılmaktadır .

☛ Rize ambarı için gönderi yaptığınız hiç bir il ve ilçe bizim için farketmez yeter ki bize güvenin ..

☛ Rize ambarının müşteri memnuniyeti konusundaki başarılarından bir tanesi de ; sevkiyat daha başlamadan önce araç ve şoför bilgilerini paylaşıyoruz bu sayede daha şeffaf ve kolay iletişim sağlıyoruz.
 
☛ Rize ambarı her zaman müşteri memnuniyetini amaç edinmiştir çok şükür ki girdiğimiz her işten alnı ak çıkabilmişizdir.


 
☛ Bizler için önemli olan emanetinize kendi malımız gibi sahip çıkmamızdır bu işi bu mantıkla benimsemediğimiz taktirde ne şuan ki gibi büyümüş bir Rize ambarı olur du ne de nakliyat dendiğinde ilk akla gelen firma biz olurduk.
 
Rize ambarı her daim müşteri memnuniyetini amaç edinmiş ve bu hususta özen göstermiş bir firmadır, bizler gerek ofis danışmanlarımız gerek sevkiyat uzmanlarımız gerek araç çalışanlarımızla bir bütün halindeyiz almak istediğimiz sonuç ise mutlu müşteridir..
 
Ekonomik ve Kaliteli hizmet arıyorsanız Rize Ambarı her daim telefonun diğer ucunda ..
 
Bizlere aşağıda ki numaralardan ulaşabilirsiniz;
 
0533 818 78 41   0262 644 98 10( Kocaeli Merkez Şube )
0533 417 44 78   0533 418 49 83 



 

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese teslim edilir. Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı hizmeti vermekteyiz.
    Rize Ambarı ve tüm illere günlük sevkiyatımız vardır.

  • 0533 813 53 02

Sponsor Alanı0