TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Ordu Ambarı 0533 818 78 41


Ordu Ambarı ndan tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese telim edilir.

Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.

Ordu Ambarı  Hizmetlerimiz,
İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, özel eşya yük, proje yük; paletli, Koli , vb. yük taşıma hizmetleri.

Geniş araç filosuyla en güvenilir ve en hızlı taşımacılığı; Sanayi, endüstiriyel ve potansiyel tüm yükleri Türkiye' nin tüm uç; noktalarına kadar gerçekleştirmektedir Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmassınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Yurt içi   Nakliyat Taşımacılığı. Şehirler arası  taşımacılıkta hizmet vermekteyiz..
Ordu Ambarı Olarak 81 iline ambar yükü, ağır yük, parsiyel yük, lowbed yük nakliyat hizmetlermizden faydalanmak için telefon ile ulaşmanız yeterlidir.


   ⇝ Ordu ambarını tanıtmaya başlarsak ;

▶  20 seneyi aşkın hizmet sektöründe olan ,
▶  Başlangıçta tek kamyonet ve tek kişi olarak, şimdi ise Nakliyat sektöründe seçkin şirketler arasına girmiş ve yaklaşık 40 araca yakın bir markadır.
▶  Kocaeli ve İstanbul Merkezli olmak üzere Ordu ve tüm ilçelerinde de araçlarımız mevcuttur.

⇝  Ordu ambarı her daim çalışanları ve vermiş olduğu hizmetler sayesinde aranan ilk firmadır.

⇝ Gerek ofis danışmanları,gerek sevkiyat uzmanları, gerek araç çalışanlarımız ; her zaman bütün halinde çalışıyor olmamız yaptığımız her işin arkasında olmamız sizlere verdiğimiz güven teminatlarından sadece bir tanesidir.

⇝ Buyurun gelin Ordu ambarının vermiş olduğu hizmetleri maddeler halinde açıklayalım ;

▶  Ordu ambarı malzemeniz ne olursa olsun küçük ve ya büyük farketmeksizin adresten adrese hizmet sunmaktadır.
▶  İstediğiniz dede , Komple tır,40 ayak,10 teker,ısuzu, kamyonet ; istemiş olduğunuz herhangi aracı sadece size tahsis etmekteyiz .
▶  Komple araç hizmetimizin yanında parsiyel yük taşıma hizmetimizde tabii ki vardır ; malzemenizin küçük ve ya büyük olması bizim için bir şeyi değiştirmez sizler sadece ölçü ve ağırlık verin biz parsiyel taşımacılığınızı gerçekleştiriyoruz.
▶  Yalnızda Taşımacılıkla sınırlı kalmamıştır ORDU AMBARI, Depoculuk ve stoklama hizmetini de üstlenmiştir, aldığımız bütün malzemeleri özel kodlama sistemiyle alıp yine aynı sistemle dağıtım yapıyoruz( bu programımız parsiyel taşımacılıkta da uygulanmaktadır).
▶  Ordu ambarı çalışanları olarak ; tüm araçlarımızı gprs cihazlarıyla izliyoruz bu sayede bizden araç ▶talebinde bulunduğunuz da adresinize en yakın olanını yönlendiriyoruz yine bu sayede hızlı sevkiyat gerçekleştiriyoruz.
▶  Tecrübeli sevkiyat uzmanlarımız aracı daha size yönlendirmeden tüm bilgileri paylaşmaktadır ( plaka,numara,isim soy isim,ehliyet no vb.) Bu sayede iletişimi daha sağlam bir hizmet vermiş oluyoruz.
▶  Bütün bu saydıklarımızın arasına evden eve hizmetimizi de unutmayalım ; ev eşyalarınıza özel ayrılmış kapalı kasa, her sevkiyat sonrası hijyen kurallarına göre temizlenmiş araçlarımız mevcuttur.
▶  Ev eşyalarınız da da ister komple ister parsiyel talebinde bulunabilirsiniz Bizler standart kurallara takılı kalmıyoruz müşterilerimizin isteklerini her zaman ön planda tutuyoruz.
▶  Ayrıca Ev eşyalarında istediğiniz taktir de yükleme indirme için eleman,ambalajlama, paketleme hizmetine de giriyoruz istemediğiniz taktir de ise sadece araç yönlendirmesi yapıyoruz.
▶  Bütün bu hizmetlerimizin dışında bir diğer ayrıcalığımız ise lovbettir.Tır ölçülerine uymayan ebat ve ağırlıklarınıza özel bütün belgeleri tamamen bizim tarafımızdan hazırlanan hizmetimizdir. İstemiş olduğunuz her zaman 7/24 lovbet hizmetimiz vardır.




⇝ Ordu ambarı her zaman ilk kural olarak müşteri memnuniyetini benimsemiştir , çünkü sizler olmadan bizim bu sektörde bir yerimiz olamaz.

⇝ Tüm çalışanlarımız olarak ; her zaman güler yüz ve çözüm odaklı ilerlemişizdir.

⇝  Çalıştığımız ve mutlu bıraktığımız müşterilerimiz her zaman en güçlü referanslarımız olmuştur..

⇝  Yine hizmet vermiş olduğumuz büyük firmalar ve devlet daireleri ile en güçlü referanslarımız olup sürekli sirkülasyon halinde olmuşuzdur.

⇝ ORDU AMBARI ; işini her zaman en iyi yapmayı ve tüm etik kuralları içinde sonsuz müşteri memnuniyetini amaç edinmiştir, sektörün en iyileri arasında olan firmamız sizler sayesinde daha da büyüyüp hizmet sektöründe daha iyi yerlere gelecektir..


                   ⇝ ORDU AMBARINA ULAŞABİLECEĞİNİZ İLETİŞİM NUMALARIMIZ AŞAĞIDA Kİ GİBİDİR 
                                    ⇝0533 818 78 41     ⇝ 0262 644 98 10( MERKEZ )  ⇝ 0533 417 44 78  ⇝  0533 418 49 83
 
⇝  Bizler hizmet için buradayız..
⇝  Ordu ambarı ve tüm çalışanları 7/24 aktif halde telefonun diğer ucunda sizlere hizmet vermektedir..


 

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese teslim edilir. Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.
    Ordu Ambarı ve tüm illere günlük sevkiyatımız vardır.

  • 0533 818 78 41

Sponsor Alanı0