TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Muğla Ambarı 0252 275 01 14

Muğla Ambarı ndan tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese telim edilir.

Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.

Muğla Ambarı  Hizmetlerimiz,
İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, özel eşya yük, proje yük; paletli, Koli , vb. yük taşıma hizmetleri.

Geniş araç filosuyla en güvenilir ve en hızlı taşımacılığı; Sanayi, endüstiriyel ve potansiyel tüm yükleri Türkiye' nin tüm uç; noktalarına kadar gerçekleştirmektedir Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmassınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Yurt içi   Nakliyat Taşımacılığı. Şehirler arası  taşımacılıkta hizmet vermekteyiz..
Muğla Ambarı Olarak 81 iline ambar yükü, ağır yük, parsiyel yük, lowbed yük nakliyat hizmetlermizden faydalanmak için telefon ile ulaşmanız yeterlidir.

  ✿ Muğla ambarı ; uzun senelerdir bu sektörde olan yaklaşık araç filosu 20 ve üstü  olan büyük bir firmadır.
 
  ✿ Kamyonetle bu sektöre girmiş ve kendini geçen senelerle beraber büyütmüş ve geliştirmiş ve bu sektörün parlayan yıldızı haline gelmiş büyük firmaların arasına girmiştir.
 
  ✿ Muğla ambarının verdiği hizmetlerden bahsedecek olursak ;
 
             ✿ Malzemenizin cinsi nasıl ve ne olursa olsun adresinizden alıp yine vereceğiniz adrese teslim ediyoruz
 
             ✿ Yapmış olduğumuz adresten adrese servis Muğla ' ya en uzak km ilimiz ve ya ilçemize bile en geç 3 gün içinde teslim olur
 
             ✿ Komple araç hizmetimizde bulunmasıyla istediğiniz taktirde yalnızca size özel araç tahsis edebilir istediğiniz tüm önerilere açık hizmet sunuyoruz.
 
             ✿ Komple araç hizmetimizi ; Tır ,10 teker , 40 ayak,kamyonetlerimizle gerçekleştiriyoruz.
 
             ✿ Ağır nakliyat ve taşımalarınızda da Lovbet hizmetimiz vardır bunun yanında yol belgesi vb gibi işlemler tamamen firmamıza aittir yani siz sadece bizi arayın, Muğla ambar çalışanları gerekli her şeyi yerine getirecektir.
 
             ✿ Ayrıca Parsiyel hizmetimiz de tabii ki bulunmaktadır ; malzemenizin küçüklüğü büyüklüğü farketmeksizin adresinizden adrese alıyoruz.
 
             ✿ Muğla ambarı yalnızca taşımacılıkla sınırlı kalmayıp depolama ve stoklama hizmeti de vermektedir bizlere emanet ettiğiniz her ürün özel kodlarla alınır bu sebeple gerek stoklama, gerek parsiyel hizmetlerimiz de herhangi bir karışıklığa mahal verilmez.
 
             ✿ Sevkiyat başlangıcından bitimine kadar olan sürecin daha kaliteli olması için malzemenizi almadan daha ; araç ve şoför bilgilerini paylaşarak daha kolay iletişim sağlıyoruz.


 
  ✿ Muğla ambarı kendini her konuda ispatlamış bir firmadır gerek müşteri memnuniyeti gerek sunulan hizmet bizleri her daim büyütmüş ve geliştirmiş en büyük faktörlerdir.
 
  ✿ Muğla ambarı ve çalışanları profesyonel bilgileri ve senelerin vermiş olduğu tecrübelerle müşterilerimizin bütün isteklerine uymaktadır.
 
  ✿ Bizler için her sevkiyatın ilk kuralı müşteri memnuniyetidir sonra ki referanslarımız ise çalıştığımız resmi kuruluşlar ve büyük kurumlar dır.
 
  ✿ Muğla ambarı olarak şunu söyleyebiliriz ki ; biz bu sektöre, bu işe 30 yılımızı verdik bu sektörde müşteri memnuniyeti olmadan hiç bir yere varamazsınız.
 
✿✿  Bizler bunu amaç edindik; bu yola bu hedefle girdik ; geniş araç filomuzla 7/24 verdiğimiz sınırsız hizmetle sizlerin Nakliye ,lojistik ve depolama görevini üstleniyoruz. ✿✿ 
 
 
                   ✿✿✿  Muğla ambarına 7/24 ulaşabileceğiniz irtibat numaralarımız aşağıdaki gibidir :  ✿✿✿
 
                                 ✿0533 818 78 41
                                     ✿0533 417 44 78
                                         ✿0533 418 49 83
 

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese teslim edilir. Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.
    Muğla Ambarı ve tüm illere günlük sevkiyatımız vardır.

  • 0252 275 01 14

Sponsor Alanı0