TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Kahramanmaraş Ambarı 0533 813 53 02

 

Kahramanmaraş Ambarı ndan tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese telim edilir.

Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.

Kahramanmaraş Ambarı  Hizmetlerimiz,
İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, özel eşya yük, proje yük; paletli, Koli , vb. yük taşıma hizmetleri.

Geniş araç filosuyla en güvenilir ve en hızlı taşımacılığı; Sanayi, endüstiriyel ve potansiyel tüm yükleri Türkiye' nin tüm uç; noktalarına kadar gerçekleştirmektedir Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmassınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Yurt içi   Nakliyat Taşımacılığı. Şehirler arası  taşımacılıkta hizmet vermekteyiz..
Kahramanmaraş Ambarı Olarak 81 iline ambar yükü, ağır yük, parsiyel yük, lowbed yük nakliyat hizmetlermizden faydalanmak için telefon ile ulaşmanız yeterlidir.


▶ İstanbul ve Ankara ' dan KahramanMaraş il merkezine ve tüm ilçelerine 7 / 24 sevkiyatlarımız vardır.

▶ Yükünüzü adresten adrese alıp en geç tüm ilçelerine 3 gun içinde teslim edilir komple araçlarda bu sure 1 -2 güne düşebilir.

▶ Komle tır,40 ayak,10 teker,lovbet ve ya parça yüklerinizi alır en güvenli biçimde teslim etmektir görevimiz.

▶ Yükünüzü aldığımız andan itibaren araç ve şoför bilgilerini paylaşıp istenildiği zaman haberleşme imkanı sağlıyoruz.

▶ Araçlarımızın sigortasıyla beraber özel eşyalarınıza,yüklerinize sigorta hizmetimiz mevcuttur.

▶ 20 yıldır bu işe emek vermiş olan firmamız siz değerli müşterilerin güvenini hiç bir zaman boşa çıkarmamış her zaman söz verdiğimiz gibi davranmışızdır.

▶ Evden eve hizmetine de giren firmamız kapalı kasa hijyenik araçlarımızı ev eşyalarınız için kullanıyoruz istediğiniz taktirde hammaliye için elaman ayarlayıp yükünüzün ambalajı için ise battaniye, ambalaj vb gibi şeyler temin edebiliyoruz.

▶ Bizler bu sektöre ilk girdiğimizde tek kamyonetimiz vardı ama zamanla müşterilerimizin de desteklerini arkamıza alarak büyüdük ve şuan kendi özmalımız olan 20 araca sahibiz.

▶ Ayrıca anlaşmalı olduğumuz 20 araç ve lovbet, ağır nakliyat firmalarıda vardır.

▶ Nakliyat sektörü maalesef ki sahteciliğe açık bir sektördür , bu sebeple yükünüzü teslim edeceğiniz firmanın tüm numaralarını almanızı ve araç bilgilerini özellikle istemenizi tavsiye ediyoruz biz bu konuda hassas yaklaşıyoruz ve diğer firmalardan ayrıcalıklarımızdan bir taneside hem bu prensibimiz hem patentli firma olmamızdır.

▶ Maraş ambarı olarak şunu söyleyebilirz ki bölgenin coğrafi konumunu bildiğimizden hangi aracın hangi mahalleye veya caddeye gireceği konusunda tecrübeliyiz bu konuda sizin adresinize gelipte son dakika sorunu yaşatmayız kesinlikle.

▶ Kendi araçlarımızla yaptığımız sevkiyatlar 0-27 tona kadar çıkabiliyor dışarıdan anlaşmalı olduğumuz lovbet firmalarıyla beraber çalışmalarımızda bu oran 80 tona kadar çıkabiliyor.




   ▶ Maraş ambarına istediğiniz zaman ulaşmanız için ofis danışmanlarımız,sevkiyat uzmanlarımız her daim hizmetinizdedir, iletişim bilgilerimizi aşağıdan inceleyebilirsiniz..

▶ 0533 818 78 41  ▶ 0533 417 44 78
▶ 0533 818 53 02  ▶ 0533 418 49 83

ww.maraşambar.com

   ▶ Unutmayın şu an sayfasında olduğunuz firma hizmet sektörüne yıllarını vermiş ve bunu amaç edinmiş bir firmadır..

             ▶ Kaliteli ve maliyeti düşük Taşımacılık arıyorsanız Doğru Adrestesiniz..









 

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Ambar ve Nakliyat yükleriniz adresten adrese Türkiye' nin her bölgesine aktarmasız teslim edilir.
    Nakliyat sektöründe ki uzun yılların verdiği tecrübelerimizle siz değerli müşterilerimizi memnun etmek en temel esasımız ve amacımızdır.
    Bizleri tanımak ve bize ulaşmak için aşağıdaki bilgilerimize göz atabilirsiniz..

  • 0533 813 53 02

Sponsor Alanı0