TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Malatya Ambarı 0533 818 78 41

Malatya Ambarı ndan tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese telim edilir.

Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.

Malatya Ambarı  Hizmetlerimiz,
İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, özel eşya yük, proje yük; paletli, Koli , vb. yük taşıma hizmetleri.

Geniş araç filosuyla en güvenilir ve en hızlı taşımacılığı; Sanayi, endüstiriyel ve potansiyel tüm yükleri Türkiye' nin tüm uç; noktalarına kadar gerçekleştirmektedir Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmassınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Yurt içi   Nakliyat Taşımacılığı. Şehirler arası  taşımacılıkta hizmet vermekteyiz..


MALATYA AMBARI KALİTE VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI ÇALIŞMA SİSTEMİYLE NAKLİYE SEKTÖRLERLE YENİ BİR BAKIŞ AÇISI GETİRMİŞTİR...!


Malatya Ambarı Olarak 81 iline ambar yükü, ağır yük, parsiyel yük, lowbed yük nakliyat hizmetlermizden faydalanmak için telefon ile ulaşmanız yeterlidir.
 



 Malatya ambar ve nakliyat hizmetimiz İstanbul,Ankara,Adana, başta olmak üzere 7 / 24 Türkiye' nin her il ve ilçesinden vardır.

 Hizmetlerimiz adresten adresedir.Aynı zamanda Malatya nın da Tüm ilçelerinden alıp Türkiye' nin her yerine taşıma yapıyoruz.

 Müşterilerimizle çözüm ve sonuç odaklı çalışıyoruz.

 Müşteri temsilcilerimiz sizlere yükünüzü teslim aşamasına kadar bilgilendirme yapmakta.

 Teslimattan sonra tarafınıza bilgi verilmektedir.

 Müşteri temsilcilerimiz aynı zamanda teslimat sürecine kadarda sizlere bilgi akışı sağlamaktadır.

 Kalite ve güven ekonomik kapsamı alanında ülke geneli şehir içi ve şehirler arası taşımacılık hizmeti vermekteyiz.

 Taşımalarımızı güvenilir bir araç filosuna emanet etmenin rahatlığını Malatya Ambarı ile yaşayabilirsiniz.

 Müşterilerimize sunmuş olduğumuz hizmet sayesinde bugün taşımacılık dendiğinde akla ilk gelen firma MALATYA AMBARI 'dır.
 
Malatya ambarı yıllarını hizmet sektörüne adamış günden güne kendini geliştirmiş geniş çalışma alanına sahip firmalar arasında ilk 3e girmiştir.
 
Araçlarımızdan bahsedecek olursak kendi öz malımız olan 20 aracımız vardır aynı zamanda dışa bağımlı olarak çalıştığımız da 20 araç ve lovbet firmaları vardır.



 
Malatya ambarının vermiş olduğu hizmetleri sıralayacak olursak ;
 
   ▶▶▶▶ Komple araç hizmeti : Tek müşteriye tek aracın tahsis edilmesidir bu hizmetimiz tır,kamyon ,kamyonet gibi isteklerinize göre şekil alabilir.
 
   ▶▶▶ Parsiyel taşımacılık hizmeti  : Tek araçta en fazla 4 müşterimizin malzemesinin toplanmasıdır , kesinlikle karışma kaybolma olmaz kodlama sistemimiz bu olumsuzlukların önüne gecen bir sistemdir.
 
   ▶▶▶ Evden eve taşımacılık  : Ev eşyalarınız için ayrılmış özel kapalı kasa araçlarımızın çalıştığı sistemdir.

   ▶▶▶▶ Ağır Nakliyat-lovbet hizmeti  : Tır tonaj ve ölçülerini aşan ağır nakliyat sistemidir. Lovbet hizmeti için gerekli olan tüm evraklar firmamız tarafından hazırlanmaktadır.
 
Malatya ambarı 25 senedir hizmet sektörünün lojistik nakliye alanında kendini kanıtlamış bir firmadır.
 
Çalıştığımız çoğu firma kurumsal ve devlet daireleridir bu şekilde olmasa bile çalıştığımız her müşteri bizim için özel ve önemlidir..
 
25 senedir Nakliye işi yapan firmamızın ne olursa olsun söyleyeceği son söz ; müşteri memnuniyeti olmadan şehir içi bile iş yapılamayacağıdır.
 
Hem ofis hem araç çalışanlarıyla bir bütün halinde hareket eden sevkiyat uzmanlarımız sizlerin hangi noktada hangi bilgiye ihtiyaç duyacağınızı bilerek hareket etmektedir bu sebeple hiç bir zaman sizi bilgisiz bırakmaz ve meraklandırmayız.
malatya nın tüm ilçeleri ne istanbul dan komple parsiyel ve ambar şeklinde hizmetlerimiz sürekli olarak devam etmaktedir.

Acil yükleriniz için özel araçlarımızla saatli olarak teslimat garantimiz vardır.
 
 
      Malatya ambarına ulaşabileceğiniz numaralarımız aşağıda  ki gibidir ;
 
           0533 818 78 41    0533 417 44 78     0533 418 49 83 





                                                                           

Organize Nakliyat San. Tic.
ŞEHİRLER ARASI NAKLİYAT

www.organizenakliyat.com.tr
info@organizenakliyat.com.tr

 

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese teslim edilir. Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı hizmeti vermekteyiz.
    Malatya Ambarı ve tüm illere günlük sevkiyatımız vardır.

  • 0533 818 78 41

Sponsor Alanı0