TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Kayseri Ambarı 0533 813 53 02

Kayseri Ambarı ndan tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese telim edilir.

Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.

Kayseri Ambarı  Hizmetlerimiz;

İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, özel eşya yük, proje yük; paletli, Koli , vb. yük taşıma hizmetleri.

Geniş araç filosuyla en güvenilir ve en hızlı taşımacılığı; Sanayi, endüstiriyel ve potansiyel tüm yükleri Türkiye' nin tüm uç; noktalarına kadar gerçekleştirmektedir Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmassınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Yurt içi   Nakliyat Taşımacılığı. Şehirler arası  taşımacılıkta hizmet vermekteyiz..
Kayseri Ambarı Olarak 81 iline ambar yükü, ağır yük, parsiyel yük, lowbed yük nakliyat hizmetlermizden faydalanmak için telefon ile ulaşmanız yeterlidir.

HİZMET ANLAYIŞIMIZ HIZLI VE GÜVENİLİR TESLİMAT YER ALMAKTADIR.
✮ Kayseri ambarı olarak ; İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiyenin her yerinden Kayseri'ye ve ilçelerine servis veriyoruz.
 
✮ Kayseri merkez ve ilçelerinden İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiyenin her yerine taşımacılık hizmetimiz mevcuttur.

✮ Yükünüzü adresten adrese almakla beraber en kısa sürede en güvenli biçimde teslim ediyoruz.

✮ Kayseri ambarı olarak bizler yapmış olduğumuz her sevkiyatı Türkiye' nin en uzak km lik mesafesıne en geç 3 gün içinde teslim ederiz.


✮ Araçlarımızın sigortasının yanında müşterilerimizin yüklerine de istenildiği takdirde özel yük sigorta yapıyoruz.

✮ Komple tır,10 teker,40 ayak gibi istediğiniz taktirde sadece sizlere özel araç tahsis ediyoruz.

✮ Yine Kayseri ambarının bir diğer ayrıcalığı tır ölçü ve ağırlığına uymayan malzemeleriniz için lovbet temin edip tüm belgeler tarafımızdan hazırlanmaktadır.

✮  Ofis danışmanlarımız 7/24 gprs ile araçları takip etmektedir , bu sayede sizler aradığınızda ve araç talep ettiğiniz de size en yakın aracımızı yönlendiriyoruz.


✮ Kayseri ambarı çalışanları olarak; yükünüzü daha almadan araç ve şoför bilgilerini paylaşıyoruz bu sayede daha sağlam iletişim kuruyoruz..

✮ Amacımız siz değerli müşterilerimizi en iyi şekilde memnun bırakmaktır..

✮Kayseri ambarı her zaman müşteri memnuniyetini esas almış bir firmadır.

✮ 20 senedir hizmet sektöründe olan firmamız her gecen ay,yıl,zamanlarda kendini daha da büyütmüş ve geliştirmiştir.

✮ Geniş işbirlikçi acenta ağımızla Türkiyenin her yerine kesintisiz hizmet sunuyoruz.

Kayseri merkez ve ilçelerinden yükleme yaptıktan sonra ankara ve İstanbul arasında ve yol güzergahında olan semtler e uğramalı olarak taşımacılık hizmetleri siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.

Açık kasa kamyonet bu aracı genel olarak özel ve acil durumlarda müşterilerimiz talep etmektedir.
Biz bu durumlar için herzaman yedek araç tedarik ediyoruz
Kapalı tırlar için de genel  olarak mobilya ve tekstil için talepler bulunur bunlaraı acil bi şekilde organize edip müşterimizin talebini gerçekleştiriyoruz
kayseri ambarı olarak istanbul ve yol güzergahındaki tüm illere göndereceyiniz ürünler için kayseri ambarıyla iletişim e geçebilirsiniz.kayseri ambarı olarak  parsiyel ve yarım araç hizmetiyle birlikte komple tır açık veya kapalı farketmez ihtiyaç durumunda direkt kayseri ambarıyla iletişime geçebilirsiniz..
Kayseri ambarı ailesi olarak tüm müşterilerimiz e nakliyat ve ambar konusunda tüm enerjimizle gerek fiyatların gereksede araçlarımızı direkt çıkartarak faaliyetlerimize devam ederek kayseri ambarını biraz daha güçlendiriyoruz.


✮ Firmamızın ; ev eşyalarınıza özel ayrılmış araç gruplarımız da vardır.

✮ Özel kapalı kasa araçlarımız ev eşyalarınıza ayrılmış ve her sevkıyat sonrası gereklı hijyen kurallarına uyumlu temizlenmektedir.

✮ Ev eşyalarınız da istediğiniz taktirde ambalaj malzemeleri ve yükleme indirme işlemleri için personel ayarlanmaktadır, yine istemediğiniz taktirde sadece araç yönlendirmesi yapıyoruz.

✮  Kayseri ambarı olarak bütün çalışanlarımız sizlere her daim en iyi hizmeti vermeyi amaçlamışızdır ofis danışmanlarımız,sevkiyat uzmanlarımız,araç şoförlerimiz ; bir bütün halinde her zaman önceliğimiz müşteri mutluluğudur.

✮ Kayseri ambarı yıllarını bu sektöre vermiş bir firmadır eğer güvenli ve sorunsuz bir taşımacılık istiyorsanız aşağıda ki numaralardan bizlere ulaşabilirsiniz ;
KAYSERİ AMBARI OLARAK  SADECE YÜK TAŞIDIĞIMIZI DEĞİL BAZEN BİR HAYAT ÇOĞU ZAMAN BİR SÖZÜ YERİNE GETİRİYORUZ..

BİZİMLE YOLA ÇIKIN BİZİMLE EMANETLERİNİZİ TESLİM EDİN... KAYSERİ AMBARI BİR FİRMA DEĞİL EMANETİNİZİ BIRAKTIĞINIZ ÇOĞU ZAMAN EN DEĞERLİ YÜKLERİNİZİ TESLİM ETTİĞİNİZ BİR YOL ARKADAŞIDIR...

GÜVENİLİR İŞLER İÇİN HER YÜKTE BİRLİKTE,KALİTELİ HİZMET...

     ✮ 0533 818 78 41   ✮ 0533 417 44 78   ✮ 0533 418 49 83 
         

Organize Nakliyat San. Tic.
ŞEHİRLER ARASI NAKLİYAT

www.organizenakliyat.com.tr
info@organizenakliyat.com.tr



 

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese teslim edilir. Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı hizmeti vermekteyiz.
    Kayseri Ambarı ve tüm illere günlük sevkiyatımız vardır.

  • 0533 813 53 02

Sponsor Alanı0