TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Kars Ambarı 0533 818 78 41


 

Kars Ambarından tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese telim edilir.

Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı hizmeti vermekteyiz.

Kars Ambarı  Hizmetlerimiz ;

İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, özel eşya yük, proje yük; paletli, Koli , vb. yük taşıma hizmetleri.

Geniş araç filosuyla en güvenilir ve en hızlı taşımacılığı; Sanayi, endüstiriyel ve potansiyel tüm yükleri Türkiye' nin tüm uç; noktalarına kadar gerçekleştirmektedir Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmassınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Yurt içi   Nakliyat Taşımacılığı. Şehirler arası  taşımacılıkta hizmet vermekteyiz..

Kars Ambarı Olarak 81 iline ambar yükü, ağır yük, parsiyel yük, lowbed yük nakliyat hizmetlermizden faydalanmak için telefon ile ulaşmanız yeterlidir.
Kars ambarından bahsedecek olursak ;

20 senedir hizmet sektöründe olan Kars ambarı Nakliyat ve Taşımacılık denince akla ilk gelen firmalar arasındadır.
Bugün kendi bünyesinde farklı ölçülerde 20 araca sahip olan Kars ambarı çeşitli taşımacılık,lojistik ve depolama firmaları ile de anlaşması bulunmaktadır.

Sektörle tanıştığımız ilk sene tek kamyonetle girdiğimiz bu yolda yürüdükçe;  kedimizi siz değerli müşterilerimizin sayesinde daha da geliştirdik ve büyüttük. Her zaman ‘ müşteri velinimetimizdir ‘ ilkesine sadık kalarak gelebileceğimiz en iyi noktaya geldik ve daha da geleceğimize inanıyoruz…
 
Kars ambarı nın vermiş olduğu hizmetleri maddeler halinde sıralayalım :

 
  • Komple araç hizmeti : Yalnızca Tek müşterimize ait olup özel aracın tahsis edilmesi hizmetimizdir.
 
  • Parsiyel araç hizmeti : Tek aracımızda bir çok ( en fazla 4 ) müşterimizin yükünüzün bulunması hizmetidir.
 
 
  • Lovbet taşımacılığı : Tır ölçülerine uymayan ağırlığı Tır tonajını aşan yükleriniz için temin ettiğimiz araç hizmetidir. Lovbet taşımacılığı her firmanın girebileceği bir hizmet olmadığı gibi yol,trafik belgelerinin de temin edilmesi gerekiyor bunların tamamı firmamız tarafından halledilmektedir siz sadece yükünüz hakkında bilgi verin biz işimizi yaparız..
 
  • Evden Eve taşımacılık hizmeti : Ev eşyalarınızın taşınması işleminde gerekli olabilecek her türlü hizmetin sunulmasıdır.
 
  • Evden eve taşımacılık ( parsiyel ) : Malzemenizin büyüklük ve ya küçüklüğüne bakmadan tek parça eşyalarınız için de araç yönlendirme hizmetimizdir.




Neden Bizleri Tercih Etmelisiniz Kars ambarının ayrıcalıkları nelerdir  ;
  • Bizler bu yola girdiğimizde küçük aracımızla bir çok müşterimizi memnun etmeye çalışan gece gündüz demeden hizmet etmeye çalışan firma idik, sizler bizden memnun kaldıkça daha da büyüdük ve sizlerin değerini daha çok anladık hal böyle olunca hem filomuzu,hem hizmet alanımızı,hem ticari ahlak konusunda her daim daha Da büyüdük ve sizlere layık olmaya çalıştık.
  • Hem ofis çalışanlarımız hem araç sürücülerimiz ve hem sevkiyat uzmanlarımız her daim müşteri memnuniyetini önemsemiş ve sizler için en hızlı hizmeti sunmayı amaç edinmiştir.
  • Kars ambarı çalışanları olarak; tüm araçlarımızı gprs cihazları ile izlemekteyiz bu sayede bizleri aradığınız da size en yakın aracımızı yönlendiriyoruz ve daha hızlı güveniliri sevkiyatın kapısını aralamış bulunuyoruz.
  • Sevkiyatımız daha başlamadan araç ve şoför bilgilerini paylaşarak iletişimi daha sağlıklı bir iş başarmış oluyoruz.
KARS AMBARINA ULAŞABİLECEĞİNİZ NUMARALARIMIZ  AŞAĞIDA Kİ GİBİDİR ;
 
  • 0533 818 78 41
  • 0533 417 44 78
  • 0533 418 49 83
 
Kars ambarı çekirdekten yetişmiş ve günümüzün en iyi taşımacılık firması haline gelmiştir emanetiniz her zaman emanetimizdir..
 
Kars ambarı 7/24 hizmet için doğru adres..


 

 

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese teslim edilir. Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı hizmeti vermekteyiz.
    Kars Ambarı ve tüm illere günlük sevkiyatımız vardır.

  • 0533 818 78 41

Sponsor Alanı0