TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Bursa Ambarı 0533 818 78 41

Bursa Ambarı ndan tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese telim edilir.

Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.

Bursa Ambarı  Hizmetlerimiz,
İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, özel eşya yük, proje yük; paletli, Koli , vb. yük taşıma hizmetleri.

Geniş araç filosuyla en güvenilir ve en hızlı taşımacılığı; Sanayi, endüstiriyel ve potansiyel tüm yükleri Türkiye' nin tüm uç; noktalarına kadar gerçekleştirmektedir Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmassınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Yurt içi   Nakliyat Taşımacılığı. Şehirler arası  taşımacılıkta hizmet vermekteyiz..
Bursa Ambarı Olarak 81 iline ambar yükü, ağır yük, parsiyel yük, lowbed yük nakliyat hizmetlermizden faydalanmak için telefon ile ulaşmanız yeterlidir.



 

BURSA AMBAR HİZMETLERİMİZ ;

 
►Bursa Ambarı köklü bir firma ve bir çok ilde acentalıkları olan bir firmadır.
►Bursa Ambarı 10 yıla aşkın süredir hizmet vermektedir.Sektörde hatırı sayılır bir yer edinmiştir.
►Bursa Ambarı ;Bursanın bütün ilçelerinden,mahalle yada köyünden ayırt etmeksizin adrese kadar araç yönlendirmesi yapmaktadır.Ayrıca adresde yüklemeyi yapan araç aktarma yapılmadan Türkiyenin bütün noktalarına teslimat yapmaktadır.
►Ambar yükünüz koli,bidon,çuval,dökme,palet,parsiyel yada komple araç olabilir.Bizler yük cinsi gözetmeksisizin ve adres ayırmaksızın her türlü yükünüzü adresden alıp adrese teslimat yapabiliriz.
►Bursa Ambarına ulaşmak çok basit ve kolay  bize ulaşmayı istemeniz yeterli ikinci aşamada yapmanız gereken sadece canlı destek hattımıza talep bırakmanız,veya email yoluyla bize ulaşmanız yada telefon ile müşteri temsilcilerimizle irtibata geçmeniz.
►Müşteri temsilcilerimiz;siz değerli müşterilerimize hak ettiniz değeri vererek sizlerin gönderi detaylarını öğrenir.adres bilgisi alır.Ve 
en kısa zamanda adresinize doğru aracı yönlendirir.
►Bursa Ambarının  İstanbul avrupa yakası ve anadolu yakasında subeleri mevcuttur aynı zamanda her iki yakada da aktif araçlar sahada bulunmaktadır.Dolayısıyla müşteri temsilcilerimizle irtibata geçip sipariş onayı verdikten sonra 1 saat içersinde adrese araç yönlendirmesi yapılır.
►Bursa Ambarı; müşterilerine şefaf bir hizmet sunmak istediği ve müşteri memnuniyetini amaçladığı için.Sipariş onayı verildikten sonra adrese en yakın ve siparişdeki yüke en uygun araç tespit edilir.Sonrasında müşteri bilgilendirilir ve bilgilendirme sırasında müşterilerimize aynı zamanda da araç plakası ve şöför iletişim bilgileride paylaşılılır.Bu bilgiler sayesinde müşterilerimizde takip edebilir,kendilerini ona göre organize edebilmektedir.




 
KALİTELİ HİZMET GÜNÜNDE VE SAATİNDE TESLİMAT ....



 
►Tüm lojistik işlemini gerçekleşdiren firmamız ,kaliteli hizmet anlayışı ve seçkin müşteri porföyü ile nakliyat işlemlerinizi en sağlıklı biçimde gerçekleştirmenizi sağlamaktadır.
 
►Bursa Ambarını zirveye taşıyan siz müşterilerimizin değerli geri dönüşleri ve memnuniyetleridir.Bizler sizin bize olan güveninizi boşa çıkarmıyor,ve hergün biraz daha gelişiyor ve büyüyoruz.
 
►Bursa Ambarı olarak sunmuş oldumuz servise güveniyoruz.Ve sizlere uygun fiyata kaliteli hizmet vadediyoruz.


   



















İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

TEL : 0533 813 53 02
TEL : 0533 418 49 83
TEL : 0533 417 44 78
TEL : 0533 818 78 41

                                                                        
Organize Nakliyat San. Tic.
ŞEHİRLER ARASI NAKLİYAT
www.organizenakliyat.com.tr
info@organizenakliyat.com.tr







 

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese teslim edilir. Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.
    Bursa Ambarı ve tüm illere günlük sevkiyatımız vardır.

  • 0533 818 78 41

Sponsor Alanı0