TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Burdur Ambarı 0533 813 53 02

Burdur Ambarı ndan tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese telim edilir.

Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.

Burdur Ambarı  Hizmetlerimiz,
İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, özel eşya yük, proje yük; paletli, Koli , vb. yük taşıma hizmetleri.

Geniş araç filosuyla en güvenilir ve en hızlı taşımacılığı; Sanayi, endüstiriyel ve potansiyel tüm yükleri Türkiye' nin tüm uç; noktalarına kadar gerçekleştirmektedir Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmassınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Yurt içi   Nakliyat Taşımacılığı. Şehirler arası  taşımacılıkta hizmet vermekteyiz..
Burdur Ambarı Olarak 81 iline ambar yükü, ağır yük, parsiyel yük, lowbed yük nakliyat hizmetlermizden faydalanmak için telefon ile ulaşmanız yeterlidir.

BURDUR AMBAR HİZMETLERİMİZ ;

★Burdur Ambarı;Türkiyenin bütün il ve ilçelerine günlük sevkiyat yapmaktadır.
★Burdur Ambar,başta İstanbul,Kocaeli,İzmir ve Ankara olmak üzere Türkiyenin bütün il ve ilçelerine ve en uç noktarına direk aktarmasız hizmet sunmaktayız.
★Ambarımız adresden adrese direk servis vermektedir.Aktarma yapılmadan yükünüz adresinizden alınır ve vermiş oldunuz adrese kapıya kadar teslimat yapılmaktadır.Bu hizmeti size sunarken aynı zamanda size şöför ve araç bilgilerinide paylaşarak yükünüzün sizlerinde takip etmenizi sağlıyoruz.
★Nakliye sektörü güvene dayalı bir sektördür.bizler size şefaf hizmet sunuyoruz ve güveninizi boşa çıkartmıyoruz.
★Burdur Ambarı bünyesinde çalışan müşteri temsilcilerimizle iletişime geçip yükünüzü ve adresinizi belirmeniz yeterli.
Bizlerle iletişime geçmek için isterseniz canlı destek hattından yada emailden yazarak veya aşağıda bulunan iletişim numaralarımızdan müşteri temsilcilerimizle irtibata geçerek sipariş verebilirsiniz.adrese keşif için ekip göndermeye gerek kalmadan zamandan da tasarruf ederek sizlerden müşteri temsilcilerimiz sizden yükünüz hakkında detaylı bilgi alarak size en uygun aracı yönlendirmekte.Aynı zamanda araçlarımızda bulunan GPRS araç takibi sayesinde adresinize en yakın araç tespit edilerek 
adresinize en kısa sürede yönlendirilmektedir.
★Müşteri temsilcilerimiz sizlere 7/24  hizmet sunmaktadır.Müşteri temsilcilerimiz ve şöför kadromuz ve diğer ekip arkadaşlarımız güleryüzlü ve çözüm odaklı olarak çalışmaktadır.
★Burdur Ambarı ;Komple,parsiyel,koli,çuval yada dökme her türlü yükünüze istinaden tasşımacılık hizmeti vermektedir.Geniş araç filomuzun bize sağlamış olduğu avantajla her türlü yükünüze uygun en uygun aracı yönledirip adresden adrese teslimat yapmaktayız.
★Burdur Ambarı ; Kuru yük taşımaclığı yanı sıra ev taşımacılığı hizmetide vermektedir.Sizlerin talebi doğrultusunda dilerseniz yine uzman montaj ekibimiz eşliğinde  eşlarınız zarar verilmeden söküm ve kurulum yapılmaktadır.Ve yine aynı hasasiyet ile taşıması ve nakliyesi yapılmaktadır.
★Araçlarımız sigortalı olup bütün taşımacılık belgeleri mevcuttur.Araçlarımızın aylık bakımları periyodik olarak ilgili servislerde yapılmaktadır.
★Müşteri temsilcilerimizle irtibatta olup yükünüz hakkında bilgi alabilir ve teslimat hakkında bilgi alabilirsiniz.
★Burdur Ambarı herzaman ilk tercih edilen olmuş ve sektördeki yerini uzun yıllar muhafaza etmiş bir firmadır.Bizlerin önceliği herzaman öncelikli olarak müşterilerimizin memnuniyeti olmuşdur. ve çalışmalarımızda herzaman bu doğrultuda ilerlemiştir.
Sizler memnun kaldıkça bizler gelişmeye ve genişlemeye devam edeceğiz.Sizlerden gelen olumlu dönüşler bize cesaret ,sizlerden gelen eleştiriler ise bizim kendimizi daha fazla geliştirmemize faydalı olmuştur.
★Burdur Ambarı olarak sizlere hizmet vermekten herzaman mutluluk duymaktayız.ve her gelen talebide ilk günkü heycan ve samimiyet ile karşılamakta ve aynı hasasıyette teslimatını yapmaktayız.


 Biz sizler için en iyisini amaç edindik...







TEL : 0533 813 53 02
TEL : 0533 418 49 83
TEL : 0533 417 44 78
TEL : 0533 818 78 41
                                                                           
Organize Nakliyat San. Tic.
ŞEHİRLER ARASI NAKLİYAT
www.organizenakliyat.com.tr
info@organizenakliyat.com.tr


 

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese teslim edilir. Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.
    Burdur Ambarı ve tüm illere günlük sevkiyatımız vardır.

  • 0533 813 53 02

Sponsor Alanı0