TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Bolu Ambarı 0533 813 53 02

Bolu Ambarı ndan tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese telim edilir.

Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı hizmeti vermekteyiz.

Bolu Ambarı  Hizmetlerimiz,
İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, özel eşya yük, proje yük; paletli, Koli , vb. yük taşıma hizmetleri.

Geniş araç filosuyla en güvenilir ve en hızlı taşımacılığı; Sanayi, endüstiriyel ve potansiyel tüm yükleri Türkiye' nin tüm uç; noktalarına kadar gerçekleştirmektedir Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmassınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Yurt içi   Nakliyat Taşımacılığı. Şehirler arası  taşımacılıkta hizmet vermekteyiz..
Bolu Ambarı Olarak 81 iline ambar yükü, ağır yük, parsiyel yük, lowbed yük nakliyat hizmetlermizden faydalanmak için telefon ile ulaşmanız yeterlidir.
Bugün taşımacılık dendiğinde akla gelen ilk firmayız.

BOLU AMBAR HİZMETLERİMİZ ;

☛Bolu Ambarı ;Sektörde Türkiyenin incisi haline gelmiş ve herzaman ilk tercih edilen firma olmayıda herzaman başarmış ve yerini sektörde hatırı sayılır seviyede tutmayı başarmıştır.
☛Bolu Ambarı Türkiyenin her yerine kesintisiz hizmet sunmaktadır.Başta İstanbul,Kocaeli,İzmir ve Ankara başta olmak üzere Türkiyenin bütün il ,ilçe köy ve kasaba ayırt etmeksizin yükünüzü adresiniden alıp adrese kadar teslimat yapabiliriz.
☛Ambarımız geniş araç filosu ve geniş acenta sahası ile kesintisiz ve hızlı hizmet garantisini siz müşterilerimize sunmaktadır.
Araçlarımız GPRS takip sistemi ile izlenmekte olup size en yakın ve yükünüze en uygun aracı en hızlı şekilde adrese araç yönlendirmesi yapmaktadır.Araçlarımız aynı zamanda sigoratlı ve bütün evrakları tam olup.Gerkli belgeleride ayrıca mevcuttur.
☛Bolu Ambarı olarak müşteri temsilcilerimize canlı destek hattından Email yoluyla veye 7/24 açık olan aşağıda belirtmiş
 olduğumuz iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz.
☛Müşteri temsilcilerimize yükünüzün detayı hakkında bilgi vermeniz yeterli,ayrıca bir keşif ekibi göndermeden zamandanda 
tasarruf ederek sizlerin bizlere vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda adresinize en yakın araç tespit edilip yükünüze en uygun araç gönderimi en hızlı şekilde yapılmaktadır.
☛Bolu Ambarı olarak hertürlü yüküzünüzün taşımacılığını yapabiliriz.yük ayırt etmeksizin komple, parsiyel,paletli,kolili,çuvallı yada dökme fark etmeksizin hertürlü yükünüzü adresinizden alıp adresinize teslim edebiliriz.
☛Bolu Ambarı kuru yük taşımacılığının yanı  sıra ayrıca ev taşımacılığıda yapmaktadır.Ev nakliyesi için özel dizayn edilmiş
 kapalı kasa araçlarımız ve hijenik temizliği haftalık periyodik olarak yapılmaktadır.Ev eşyası taşımacılığında sizlere sunululan
 araç hizmetimizin yanı sıra ayrıca sizlerin talebi doğrultusunda hammaliye hizmetide vermekteyiz.Uzman taşımacı ekibimizde 
bulunan montaj ekibimizle eşyalırınza zarar vermeden söküp yapılır ve kurulum yapılır,ayrıca yine ambalajlaması ve 
taşımasıda itinayla yapılarak evden eve nakliyat hizmetimizde mevcuttur.
☛Ambarımızdaki bütün çalışanlarımız alanında profosyoneleşmiş meslek sertifikaları olan ve çözüm odaklı.güler yüzlüdür.
☛Bolu Ambarı olarak yükünüz parsiyel yada komple fark etmeksizin aktarmasız olarak sevkiyat yapmaktayız.

 




İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ ;

TEL : 0533 813 53 02
TEL : 0533 418 49 83
TEL : 0533 417 44 78
TEL
 : 0533 818 78 41
Organize Nakliyat San. Tic.

ŞEHİRLER ARASI NAKLİYAT
www.organizenakliyat.com.tr
info@organizenakliyat.com.tr

 


 

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese teslim edilir. Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı hizmeti vermekteyiz.
    Bolu Ambarı ve tüm illere günlük sevkiyatımız vardır.

  • 0533 813 53 02

Sponsor Alanı0