TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Antalya Ambarı 0533 813 53 02

Antalya Ambarından tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese telim edilir.

Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.

antalya ambarı

Antalya Ambarı  Hizmetlerimiz,
İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, özel eşya yük, proje yük; paletli, Koli , vb. yük taşıma hizmetleri.

Geniş araç filosuyla en güvenilir ve en hızlı taşımacılığı; Sanayi, endüstiriyel ve potansiyel tüm yükleri Türkiye' nin tüm uç; noktalarına kadar gerçekleştirmektedir Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmasınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Yurt içi   Nakliyat Taşımacılığı. Şehirler arası  taşımacılıkta hizmet vermekteyiz..
Antalya Ambarı'ından İstanbul  arası ambar yükü, ağır yük, parsiyel yük, lowbed yük nakliyat hizmetlermizden faydalanmak için telefon ile ulaşmanız yeterlidir.

Antalya ambarı yük taşımacılığında 1000'in üzerinde müşterimize hizmet verdik. Hesaplı ve Güvenli Nakliye hizmetin adresi Organize Nakliyat şehir içi şehirler arası izinli araçlarımız ambar nakliye hizmeti vermektedir.
 > Ambar Yükü Paletli ve Paletsiz yükleriniz için isteğe bağlı sigortalanır.
 > Ulşatırma Bakanlığı K1,K2,K3 YETKİ Belgeli araçlar ile nakliye yapılır.
 > Ambar Yükleriniz Adresten Alınıp Adrese Teslim Edilir.
antalyanın tüm ilçelerinden istanbula hergün düzenli olarak müşterilerimizin isteğine göre kapalı açık ve frigolu araç temin ediyoruz.
antalya ambarı olarak parsiyel yüklerinize kapalı araçlarımızda özel yer boşluğu bırakarak değerli yük ve eşyalarınızın en titiz ve temiz olarak dilediğiniz adrese söz verdiğimiz tarihte teslimat garantisi veriyoruz.
komple yükleriniz için antalyadan istanbul,a en geç bir veya  iki gün önceden normalde randevulu çalışıyoruz,fakat biz bu sorunu gidermek için elimizde herzaman yedek araç bulundurma kararı aldık böylelikle komple yükleriniz için bir veye iki gün beklemenize gerek kalmadan dilediğiniz saatte bir telefonla dilediğiniz adreste olacaktır.
araçlarımız da araç takip cihazımızla tüm müşterilerimize yüklerinin nerede olduğunu anında konum gönderip yük takibini dahada hızlı sağlıyoruz.
çalışan personelimizle haftalık toplantılarımızı işimizi dahada genişletmek hızla deyişen ve gelişen teknolojiye ayak uydurabilmek için sahada olan şoför personelimizden ve sizler için yedi yirmi dört saat bekleyen ofis çalışanlarımız ın fikirlerini alıp daha iyi hizmet vermek adına hergün çalışıyoruz.
müşteri şikayet ve önerilerine çok önem gösterip tüm şikayetleri en asgariye indirmek için antalyadaki tüm müşterilerimizle hergün irtibat halinde olduğumuzu bilgilerinize sunarız.
kaliteli hızlı güven ve ekonomik olarak hergün biraz daha müşterilerimizle nakliye konuusun da detaylı bilgi için birçok müşterimizle ayrı ayrı toplantılar halinde fikir alış verişinde bulunup hizmetlerimizi en üs düzeye çıkarmaya devam etmekteyiz.
Ege bölgesinde özellikle başta antalya olmak üzere tüm illerimiz den batıya sevkiyatlarımızı hızlandırıyoruz.

Antalya  ambarı olarak parsiyel komple paletli malzemeler için taşıma yapmaktayız
haftanın her günü istanbul özellikle çıkışlarımız karşılıklı olarak devam etmektedir.
Taşımalarımıza ambar hizmetlerinide ekleyerek sürekli her ikitaraflı olarak çalışmaktayız.seferlerimi sadece tek taraflı olmaksızın antalya ambarı antalya dan direkt olarak hergün çıkış yapmaktayız.
İstanbul dan da antalya ambarı olarak hizmet etmekte olup parsiyel ve komple yüklerinizi adresten adrese teslimatlarınızı sağlıyoruz.
Antalya ambarında sadece parsiyel değil komple tır kamyon ve kamyonet olarakta hizmetlerimiz devam etmektedir.
Ambar denildiğinde en hızlı hizmet veren firma olarak antalyanın bütün ilçelerinde ön sıralarda yerimizi aldık.
antalya ambarı manavgat alanya kaş side ve bütün uzaktaki ve yakındaki tüm ilçelerden istanbula ambar ve komple kamyon kamyonet ve tır hizmetleri vermekteyiz.
antalyadaki ve ilçelerindeki tüm müşterilerimize araç konum teyidi ve ürün teslimat bilgilerini sürekli paylaşmaktayız.
Antalya ambarı nın diğer özellilerinden biri de her bölgesinden İstanbula ve istanbul dan antalyanın her il ve ilçelerine 24 saat teslimat garantisi veriyoruz.
diğer firmalardan bizi ayıran özelliklerden biri de zamanında ve hızlı teslimattır.
Antalya ambarı farklı ambar firmalarından ayıran özelliklerden en önemlisi firmadan alınan ürünleri depoya indirmrden aktarma olmadan istenilen adrese teslimeden yine antalya ambarıdır


ANTALYA AMBAR VE NAKLİYAT HİZMETLERİMİZ İ ŞU ŞEKİLDE SIRALAYABİLİRİZ ;
 
➤ ANTALYA il merkezi ve ilçeler başta olmak üzere köylerimizde dahil olmak üzere Türkiye nin her noktasına 7 / 24 taşımacılığımız vardır.
➤Merkezi yerimizin ANTALYA olması sebebiyle Türkiyenin her noktasından her gün her saat ANTALYA DA alımlarımız mevcuttur.  
➤Komple tır,10 teker,40 ayak ve ya parça yük eşyalarınızı alıyoruz.   
➤Malzemeniz ne olursa olsun adresten alıp adrese teslim ediyoruz.
➤ Ev eşyalarınıza özel kapalı ve hijyenik araçlarımız mevcuttur. 
➤Amacımız siz değerli müşterilerimizi en iyi şekilde memnun bırakmaktır..  
➤Antalya Ambarı olarak sizlerin giderinizi ve nakliye maliyetini en aza indirgemek için,mümkün oldukça dönüş araçlarını tercih etmeye ve size en uygun ve en hızlı servisi sunmaktayız.
➤Bu hizmeti size sunarken yine araç teminini dışardan yapıyoruz ve kendi bünyemizdeki araçlarla sizlere bu hizmeti sunuyoruz.
➤Yüklerinizi gönül rahatlığı ile  Antalya Ambarına  emanet ederek bu hizmetin rahatlığı içersinde ve kafanız rahat bir şekilde size sunmuş oldumuz olanakların tadını çıkartabilirsiniz.
➤Antalya Ambarı olarak 10 yıla aşkın süredir hizmet vermekte ve hertürlü araç temini yapabilmekteyiz.Servis kalitemizi sizlere sunmak için yapamnız gereken sadece bize ulaşmak.
 
  • Fabrika taşımacılığı
  • Konteyner taşımacılığı
  • parsiyel
  • Ağır yük
  • Gıda taşımacılığı
  • Komple yük
  • Vinç 
  • Kuru yük parça taşımacılığı 
 


【 Antalya ambarı bu sektörde gerçekten güvenilirliği ile ün yapmış bir çok rakip firmasını geride bırakmış bir markadır.
【 Profesyonel çalışanlarımız ile sizlerin ihtiyaç duydugu her an yardımcı oluyoruz.
【 Türkiye genelinde her noktaya dağılmış olan araçlarımızın hepsi gps cihazlar ile izlenerek sizler nereden arıyorsanız en yakın aracımızı yönlendiriyoruz.
【 Ev eşyalarına özellikle ayırdığımız kapalı ve hijyenik araçlarımızın varlığının yanında eşya taşıması içinde elemanlarımız vardır.
【 Antalya ambarı çalışanları ve araçları ile sizlerin daima yanınızdayız bizler br telefon uzaklığınızdaki yardımcılarınızız..
【Personellerimiz tamamen ekip ruhu ile özverili olarak çalışmaktadır.Bu sayede yükünüz hakında sürekli
 güncel bilgi alabilir ve bilgilendirme yapılmaktasınız.
【Antalya Ambarı olarak sezonluk hizmet değil dört mevism hertürlü hava şartlarında bile size kesintisiz 
hizmeti garantiliyoruz.
【Antalya Ambarı kuru yük taşımacılığı,parsiyel taşımacılığı,ev taşımacılığının yanı sıra proje bazında 
 taşımacılıkta yapmaktadır.
【Ambarımız nakliye sektöründeki değişiklikleri ve yenilikler takip etmekte, ve size son teknoloji ile
 hizmet sunmaktayız.


 

***ANTALYA AMBARI TAŞIDIĞI YÜKÜN FARKINDA****

 



İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ ;

TEL : 0533 813 53 02
TEL : 0533 418 49 83
TEL : 0533 417 44 78
TEL : 0533 818 78 41





 

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese teslim edilir. Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.
    Antalya Ambarı ve tüm illere günlük sevkiyatımız vardır.

  • 0533 813 53 02

Sponsor Alanı0