TÜRKYİNİN NAKLİYAT PLATFORMU
X
Reklamı Geçmek İçin.... 10..sn bekleyiniz yada reklama tıklama yaparak geçebilirsiniz.

Adıyaman Ambarı 0533 813 53 02

Adıyaman Ambarı ndan tüm illere günlük sevkiyatımız vardır. Ambar yükleriniz adresinizden teslim alınır aktarma olmadan istediğiniz adrese telim edilir.

Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı himzeti vermekteyiz.

Adıyaman Ambarı  Hizmetlerimiz,
İzinli ve belgeli araçlarımızla şehirler arası nakliyat, servis bakımlı profosyonel şöförler ile güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz.
Parsiyel yük, g
ıda paketleri, özel eşya yük, proje yük; paletli, Koli , vb. yük taşıma hizmetleri.

Geniş araç filosuyla en güvenilir ve en hızlı taşımacılığı; Sanayi, endüstiriyel ve potansiyel tüm yükleri Türkiye' nin tüm uç; noktalarına kadar gerçekleştirmektedir Nerede olursanız olun bizim için uzakta olmassınız bir telefon yada email yeterlidir yetkililerimiz size ulaşacaktır.

Yurt içi   Nakliyat Taşımacılığı. Şehirler arası  taşımacılıkta hizmet vermekteyiz..






Adıyaman Ambarı Olarak 81 iline ambar yükü, ağır yük, parsiyel yük, lowbed yük nakliyat hizmetlermizden faydalanmak için telefon ile ulaşmanız yeterlidir.
【Adıyaman Ambarı sektörde 10 yıla aşkın süredir aktif hizmet sunmaktadır.
【Adıyaman Ambarının sektörde sürekliliğini sağlamış olması ve sektörde herzaman tercih edilen firma olmasının temel nedeni siz değerli müşterilerimizin memnuniyetidir.
【Bizler çalışma disiplini,çalışma şartlarını ve ekip arkadaşlarımızı dahil sizlerin çıkarlarını gözeterek tercih ediyoruz.
【Bizim önceliğimiz sizlerin memnuniyetidir herzaman.Sizler memnun kaldıkça Bizlerde gelişmeye ve büyümeye devam ediyoruz ve edeceğiz.Hizmet anlayşımışı ve kalitemizi her zaman bu doğrultuda geliştirmeye devam ediyoruz.
Adıyaman ve ilçelerinden  7 / 24 Tüm Türkiye ye hizmetimiz olmakla beraber Tüm Türkiyenin il ve ilçelerinden sevkiyatlarımız bulunmaktadır.
Hizmetlerimiz adresten adrese olmakla beraber malzemeleriniz en geç 2 gün içinde teslim olmaktadır.
Komple tır-kamyon-kamyonet ve ya parça yük olarakta çalışmaktayız.
【Evden eve nakliye kapalı kasa kamyonlarımızla koruyucu köpük ve izole poşetle korunmaktadır kaliteli hizmet hızlı sevkiyat  yapılmaktadır.
【Ev eşyalarının taşımacılığını yaparken malzemeleriniz aktarmasız bir şekilde sevkiyat yapılmaktadır.Eşyalarınız zarar görmemektedir.Ambar fiyatına nakliye hizmeti vermekte olan Adıyaman Ambarımız tamamen sizlerin çıkarları doğrultusunda hareket etmektedir.Yine evden eve nakliye için sizlerin talebi doğrultusunda dilerseniz hammaliye hizmeti,ambalajlama ve eşyaların sökümünü ve kurulumunu yapmak için montaj ekibimizide adresinize yönlendirebiliriz.Sizlere sunmuş olduğumuz bu hizmetler dışında yine sizlerin talebi doğrultusunda sadece araç temin edebilir ve adresden adrese aktarmasız sevkiyat yapabiliriz.
【Adıyaman Ambarımızın sizlere sunmuş olduğu bu hizmetler hakkında bilgi ve daha fazlası için müşteri temsilcilerimizle irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.
【Müşteri temsilcilerimize ister canlı destek hattından,isterseniz email yoluyla yada iletişim bilgilerimizdeki telefon numaralarımızdan ulaşabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.
【Müşteri temsilcilerimiz sizlere herzaman anlayışlı ve çözüm odaklı davranmakta ve taleplerinize hızlı bir şekilde çözüm bulmaktadır.
【Araçlarımızda bulunan araç takip sistemi sayesinde size en yakın olan araç tespit edilerek sizleri bekletmeden adresinize araç yönlendirerek yükünüzü adresinizden aldırıyoruz.
【Müşteri temsilcilerimiz yükünüzün adresden alınıp teslim adresine ulaşana denk sizleri bilgilendirmekte ve sizlerde yine araç ve şöför iletişim bilgilerini paylaşmaktadır.
【Adıyaman Ambarı olarak müşterilerine şefaf bir hizmet sunamayı amaç edinmiş olan ambarımız,tamamen sizlerin memnuniyetini amaç edinmiştir.
【Adıyaman Ambarı,sizlere kaliteli,hızlı ve şafaf bir hizmeti uygun fiyata sunuyor...



 



İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ ;

TEL : 0533 813 53 02
TEL : 0533 418 49 83
TEL : 0533 417 44 78
WHATSAPP : 0533 818 78 41 



Kendi araçlarımız ile anlaştığımız tarihde anlaştığımız fiyata ve her aşamamızda müşteri ile sürekli iletişim halinde kalan bir firmayız.
Organize nakliyat on teker,lovbet,kırk ayak veya kuru yük parça taşımacılığı alanında siz değerli müşterilerimize daha güvenli üstün kaliteli taşımacılık hizmeti vermek  için son teknolojiyi kullanmaktayız.
Kalite ,güven ,ekonomik kapsamı alanında ülke geneli şehir içi ve şehirler arası güvenli taşımacılık hizmeti vermekteyiz.




                                                                           

Organize Nakliyat San. Tic.
ŞEHİRLER ARASI NAKLİYAT

www.organizenakliyat.com.tr
info@organizenakliyat.com.tr

 

Sponsor Alanı0

İletişim

  • Hizmetler

    Ambar yükleriniz adresinizden alınır aktarma olamadan adresinize teslim edilir. Siz değerli müşterilerimize Nakliyat, ağır yük nakliye, parsiyel ve malzeme taşımacılığı hizmeti vermekteyiz.
    Adıyaman Ambarı ve tüm illere günlük sevkiyatımız vardır.

  • 0533 813 53 02

Sponsor Alanı0